Sistem Aduan dan Maklum Balas

--

Tujuan sistem ini diadakan adalah untuk meningkatkan sistem penyampaian perkhidmatan, pengurusan aduan yang sistematik, perkongsian maklumat yang cepat, telus dan efisien dan adalah untuk menjana laporan maklum balas dan aduan dengan lebih sistematik dan fleksibel. Pusat Jaminan Kualiti dipertanggungjawabkan untuk memantau dan menganalisis maklum balas yang diterima dan memastikan setiap aduan yang diterima ditangani dengan baik dan berkesan.

Sistem Aduan & Maklum Balas merupakan salah satu sistem bagi mendapatkan respon pelanggan terhadap perkhidmatan atau sebarang pertanyaan mahupun masalah berkaitan Kolej Vokasional Gerik.

Setiap aduan/maklum balas akan diberikan satu nombor tiket yang unik (nombor rujukan) di mana ia digunakan untuk mendapatkan status bagi sesuatu aduan/maklum balas secara dalam talian.

Langkah-langkah capaian ke Sistem Aduan & Maklum Balas:
1. Untuk membuat aduan/maklum balas baru, sila isi maklumat berkenaan aduan/maklumbalas tuan/puan.
2. Nombor tiket akan diberikan sebagai rujukan tuan/puan.
3. Tuan/puan boleh membuat semakan status tiket dengan menekan Semak Status Tiket dan memasukkan nombor tiket selepas 14 hari bekerja.

Setiap pertanyaan dan aduan akan diberi perhatian oleh pihak kami selari dengan inspirasi terus meningkatkan perkhidmatan.

ADUAN/PERTANYAAN BARU

Pastikan maklumat lengkap diisi bagi tujuan tindakan siasatan dan penyampaian maklumat kepada anda. Pastikan pilih tindakan yang betul bagi mempercepatkan tindakan diambil oleh pihak kami.

MAKLUMAT ADUAN

KATEGORI:
TINDAKAN:
KETERANGAN ADUAN:
NAMA:
NO KAD PENGENALAN:
EMAIL:
TELEFON:
ALAMAT:
POSKOD:
BANDA:
NEGERI:

Bagi tujuan keselamatan sistem kami akan merekod ip dan lokasi anda.

IP Address : 3.215.16.238

Current Time : May 26, 2024, 12:59 pm

Browser : CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)

Country: Malaysia

Semak Status Aduan

Rekod maklum balas aduan hanya akan disimpan dalam sistem semak dalam tempoh 90 hari sahaja.Semua maklum balas akan dipindah kepada pengkalan data arkib selepas 90 hari.
Semakan hanya dibuat dalam tempoh 90 hari dari tarikh aduan diterima oleh pihak kami.

Masukan No Aduan

No Aduan:Bilangan aduan yang diterima:55 aduan dan bilangan yang telah diambil tindakan 8 aduan dan bilangan yang masih belum diambil tindakan 47 aduan

Sistem E-Aduan telah dikemaskini pada 26.05.2024,12:59 pm

Hakcipta © 2015 - 2021 Kolej Vokasional Gerik. Hakcipta Terpelihara